Protecția datelor

Protectia datelor

Protejarea sferei dumneavoastre private este foarte importanta pentru noi. De aceea va informam in continuare despre prelevarea de date anonime si personale.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt salvate fara restrictii, doar in cazul in care sunt transmise de dumneavoastra, de exemplu in cadrul unei inregistrari privind o solicitare, o licitatie sau la abonarea la un newsletter, si exista acordul dumneavoastra privind prelucrarea datelor. Daca la utilizarea unui serviciu oferit se solicita introducerea datelor personale, atunci este exclusa corelarea datelor personale cu datele din protocolul de acces prin intermediul adresei IP, in scopul creearii unui profil de utilizator personalizat.

Urmare a acordului exprimat de a folosi datele cu caracter personal in scopurile declarate, inclusiv de transmitere a acestora catre parteneri selectati de catre Dumneavoastra: Parteneri Volkswagen ( vanzari si unitati service ), institutii financiare ( Porsche Bank, Porsche Asigurari ) institutii ce se ocupa cu statistici de piata sau ce masoara gradul de multumire a clientilor. O transmitere a datelor cu caracter personal altor institutii si organizatii decat cele mai sus mentionate, nu este posibila.

Colectarea si prelucrarea datelor anonime

Pe aceasta pagina web este folosit un software pentru analiza utilizarii. Prin evaluarea acestor informatii se pot obtine informatii pretioase cu privire la necesitatile utilizatorilor. Aceste cunostinte contribuie la imbunatatirea calitatii ofertei. In detaliu la fiecare accesare sunt salvate urmatoarele informatii :

  • Forma anonima a adresei IP a calculatorului solicitant
  • Data si ora apelului respectiv a accesului
  • Numele paginii sai fisierului accesate
  • Specificarea paginii web de unde a fost accesata pagina internet respectiva
  • Browserul folosit de utilizator precum si versiunea de browser
  • Sistemul de operare folosit de utilizator

Aceste informatii sunt evaluate in scopuri statistice. Este vorba exclusiv de informatii care nu aduc atingere persoanei dumneavoastra. Ramaneti ca utilizator unic anonim.