Go to content

Povestea Compexit Auto Rulate

Mașinile sunt una dintre cele mai mari achiziții financiare din viața ta. În timpul vieții , vei petrece peste cinci ani într-unul. Din acest motiv dorim ca fiecare persoană care ne trece pragul să aibă o experiență pozitivă și să își găsească mașina potrivită dorințelor, nevoilor și aștepărilor personale.

Compexit Auto Rulate a luat naștere în anul 2006 în Cluj-Napoca, fiind o companie de dimensiuni mici, cu 2 angajați și 60 de vânzări pe an. Ulterior datorită încrederii oferite clienților noștri și a seriozității am reușit în timp să construim o comunitate bazată pe loialitate, atât a persoanelor care sunt în căutarea unui autovehicul, cât și a oamenilor care alcătuiesc Compexit Auto Rulate.

Din 2010, am aderat la rețeaua Das WeltAuto, contribuind la succesul acesteia în România prin vânzarea de autovehicule rulate la standarde înalte de calitate și am devenit  în scurt timp un pilon important în dezvoltarea rețelei. Totodată, ne-am luat un angajament față de inovație, iar de-a lungul timpului întregul proces de vânzare s-a simplificat, digitalizat și este unul mult mai obiectiv.

Astăzi, echipa noastră are șase consilieri și specialiști în domeniul vânzărilor auto, fapt ce dovedește dedicarea noastră pe plan profesional. Misiunea noastră este să oferim toate instrumentele informative de care aveți nevoie pentru a găsi acel vehicul ideal.

Astfel, prin valorile care ne ghidează am devenit unul dintre cei mai serioși parteneri în domeniul auto în Transilvania și în afara acesteia. Însă, toate acestea nu ar fi fost posibile fără diversitate, un element cheie prin care ne realizăm fiecare acțiune zi de zi. Așadar, cu ajutorul acesteia avem o multitudine de servicii care oferă soluții adaptate pentru orice nevoie. Spre exemplu, în aceea ce privesc vânzările noastre totale, 59% sunt sub formă de finanțare, iar 66% din aceste vânzări sunt din partea persoanelor juridice și 34% a celor fizice. De asemenea, dispunem de o gamă variată de mărci de unde puteți alege sau le putem comanda în funcție de preferințe.

Însă, niciunul din toate aceste lucruri nu ar fi fost posibile fără pasiunea față de mașini. Prin pasiune și profunzime ne-am creat propriul sistem din care fac parte clienții și partenerii noștri datorită cărora am acumulat experiență în timp, am învățat din greșeli și am excelat în domeniul auto din țară.