Go to content

Întrebări Frecvente

În primul rând, pentru că avem experiența de peste 15 ani pe piața autovehiculelor second hand, perioadă în care am comercializat mii de mașini. În al doilea rând, pentru că mașinile din stocul nostru sunt achiziționate de la furnizori de încredere, au instoric de service real, rulaj certificat și beneficiază de evaluare tehnică unitară.

Buy-back-ul presupune predarea către noi a mașinii vechi și achiziția altei mașini din parcul nostru. Pentru predarea mașinii actuale, se face o ofertă inițială, prețul final fiind stabilit în urma unei evaluări tehnice.

Pentru a iniția discuția de achiziție, mașina nu trebuie să aibă mai mult de 10 ani vechime, rulajul să nu fie mai mare de 250.000 km si să aibă istoric de service.

Da, poate fi și mașină nouă, poți alege din mărcile noastre: ŠKODA, SEAT, CUPRA sau PIAGGIO.

După discuția cu consultanții noștri, dacă mașina ofertată ți se potriveste, o poți rezerva pentru 24 de ore fără a achita un avans sau pe o perioadă de până la 7 zile, achitând un avans.

Orice mașina din parcul nostru se poate testa. Ai nevoie doar de o carte de identitate și permis de conducere (valabile).

Majoritatea mașinilor noastre pot fi finanțate. Condiția de finanțare este ca vechimea mașiniii plus perioada finanțată să nu depășească 12 ani. Perioada maximă de finanțare este 5 ani la persoane fizice și 6 ani la persoane juridice.

Avem contracte de colaborare cu Porsche Finance Group și BT Leasing Transilvania, dar nu excludem colaborarea cu alți finanțatori.

Da, finanțatorul nostru principal ia în calcul și veniturile obținute în străinatate.

În cazul în care nu avem pe stoc mașina dorită, căutăm împreună cea mai bună variantă pentru tine. După ce identificăm mașina care îndeplinește criteriile, facem toate verificările necesare și dacă totul este în regulă, demarăm procedura de achiziție, moment în care trebuie să se achite un avans și să se semneze cotractul de vânzare. După acest moment, plătim mașina și organizăm transportul la locația noastră. Când ajunge, mașina este evaluată și se finalizează tranzacția.

Da, prețurile de pe site conțin TVA conform legislaţiei în vigoare.

Da, toate mașinile au un minimum de 12 luni de garanție.

Toate plățile se fac prin transfer bancar sau depunere în contul nostru la ghișeul Băncii Transilvania, în baza proformei primite de la consultantul de vânzări. Pe proformă este menționat contul în care trebuie efectuată plata. Cursul valutar este cursul Porsche Bank.

Nu, în Romania tranzacțiile se fac în moneda națională, adică LEI.

Termenul de livrare al mașinii se stabilește cu consultantul de vânzări, dar trebuie să fie minimum 24 ore de la confirmarea încasării totale a contravalorii mașinii în contul nostru.

Mașina se poate livra în orice oraș din România, detaliile de stabilesc cu consultantul de vânzări.