Go to content

Compexit Auto Rulate este o companie clujeană înființată în 2005.

Apartenența la Compexit Grup, experiență de peste 16 ani în comercializarea autovehiculelor de ocazie dar mai ales loialitatea clienților, ne recomandă drept unul dintre cei mai serioși parteneri în domeniul auto.

 

Din 2010, Compexit Auto Rulate aderă la rețeaua națională Das WeltAuto.

Astfel, compania contribuie la succesul Das WeltAuto în România prin vânzarea de autovehicule rulate la standarde înalte de calitate și devine în scurt timp un pilon important în dezvoltarea rețelei. În prezent, societatea se situează pe locul doi în clasamentul distribuitorilor Das WeltAuto pe plan național.

În toată această perioada, comercializarea de autoturisme de ocazie s-a diversificat atât în gama de modele, cât și în relațiile cu clienții, reușind să construiască parteneriate durabile bazate pe încredere reciprocă.  

Viziunea noastră constă în clădirea unui ecosistem integrat între angajați, vânzarea de mașini rulate și clienți pentru a ne asigura că fiecare persoană care ne trece pragul va găsi modelul potrivit pliat pe nevoile sale.

Pentru noi, mașinile reprezintă o pasiune care prin experiența acumulată de-a lungul anilor s-a transformat într-o cultură bine definită în scopul oferiri unei experiențe calitative clienților.

Compexit Auto Rulate înseamnă siguranță, flexibilitate, diversitate și rapiditate.

De-a lungul timpului,  prin încrederea clienților și partenerilor, ne-am dezvoltat competențele în sfera mașinilor de ocazie și am ajuns de la 2 angajați și 60 de vânzări pe an, la 20 angajați și peste 10.000 autoturisme comercializate.

Compexit Auto Rulate oferă soluții adaptate pentru schimbarea autoturismului vechi cu unul nou sau rulat, prin predarea contractului de leasing, sau prin vânzarea autoturismului deţinut, oferindu-vă cea mai bună ofertă de finanţare pentru maşini rulate.

Toate  modelele vândute sub marca Compexit Auto Rulate sunt supuse unui control tehnic și estetic foarte riguros, astfel încât dumneavoastră să fiți în siguranță și  pe deplin mulțumit de alegerea făcută.

De ce să ne alegi pe noi?

Finanțare

Prin colaboratorii noşti, vă oferim diverse posibilităţi de creditare sau leasing pentru orice model de autoturism, oferindu-vă soluţii financiare adaptate nevoilor dumneavoastră.

BuyBack

Achiziţionarea maşinii actuale, indiferent de marcă, în schimbul vânzării unui alt autovehicul nou sau de ocazie.

Sigurantă

Evaluare tehnică, certificat de garanţie şi istoric demonstrat al maşinii. Testăm toate autoturismele vândute cu rigurozitate şi garantăm juridic kilometrajul fiecărui autoturism comercializat.

Rapiditate

Totul se întâmplă într-o singură zi, în showroom-ul nostru, economisind astfel timp şi energie.

Flexibilitate

în cazul în care nu sunteţi mulţumit de alegerea făcută, în decurs de o săptămână puteţi opta pentru înlocuirea autovehiculului achiziţionat, prin garanţia de înlocuire.

Servicii

Buy-back – achiziţionarea maşinii actuale, indiferent de marcă, în schimbul vânzării unui alt autovehicul nou sau de ocazie.

Lease-back– achiziţionarea autovehiculului chiar dacă face obiectul unui contract de leasing sau credit.

Import maşini la comandă – în cazul în care nu găsiţi în parcul nostru maşina potrivită, putem importa pentru dumneavoastră autoturismul căutat, oferindu-vă consultanţă în alegerea celei mai bune variante.

Înmatricularea autoturismului achiziţionat – pentru autoturismele vândute în judeţul Cluj, specialiştii noştri se vor ocupa în locul dumneavoastră de înmatricularea maşinii, iar pentru autoturismele vândute în restul ţării vă asigurăm consultanţa necesară şi setul de acte în vederea înmatriculării.

Asigurări – prin departamentul asigurări vă putem oferi poliţe RCA şi CASCO.

Echipa Noastră