Go to content

Buyback

Alege acum serviciul de buyback prin Compexit Auto Rulate și renunță la mașina ta veche în favoarea uneia noi și nu numai. Vino cu autoturismul actual și poți pleca cu:

  • o mașină rulată din parcul Compexit Auto Rulate.
  • o mașină nou-nouță ŠKODA, SEAT sau CUPRA.
  • banii.

Alegerea este doar a ta!

 

Îți oferim opțiunea evaluării mașinii, completând datele de mai jos (valabil pentru autoturisme mai noi de 10 ani și cu mai puțin de 250.000 km.)

Pentru informații suplimentare depre acest serviciu, consulta secțiunea Întrebări frecvente.

Cere ofertă BuyBack

Responsabil: Compexit Auto Rulate

Scopuri: gestionarea solicitării dvs. de contact. Pentru a răspunde solicitării vă vom contacta telefonic și / sau e-mail, în funcție de preferințele dumneavoastră, exprimate în consimțământurile suplimentare.

Destinatari: Pentru prelucrarea cererii dvs., datele pot fi transferate către vânzătorul nostru. De asemenea, acestea pot fi comunicate unor terți părți pentru respectarea obligațiilor legale.

Legitimare: Cu solicitarea dvs., precum și cu acordurile suplimentare, acolo unde este cazul, ne legitimați să prelucrăm datele dvs. personale.

Drepturi: Aveți dreptul să vă retrageți consimțământul în orice moment, să vă opuneți tratamentului, să îl limitați, să accesați, să rectificați, să ștergeți datele și să vă exercitați dreptul la portabilitate, printr-o cerere scrisă la protectiadatelor@compexit.ro

Informații suplimentare: Puteți consulta mai detaliat informațiile suplimentare privind protecția datelor, aici.