Go to content

CarFlix - cel mai nou serviciu marca Compexit Grup

CarFlix reprezintă cel mai nou membru Compexit Grup, fiind lansată anul acesta și constă într-un abonament de mobilitate pentru o mașină. Mai mult de atât, este un abonament adaptat cerințelor vieții cotidiene care se pliază nevoilor tale. Astfel, este un serviciu costruit pentru a oferi flexibilitate prin simplitate.

CarFlix s-a născut din dorința de a oferi mai multe posibilități șoferilor în ceea ce privește scopul utilizării unei mașini, deoarece în funcție de necesități și context aceștia își pot schimba autovehiculul. Cu acest abonament doritorii pot conduce mai multe modele ale brandurilor ŠKODA, CUPRA SAU SEAT. Flexibilitatea nu constă doar în schimbarea autovehiculului de către client, ci și în durata abonamentului care se poate încheia pe o perioadă de 6 luni, 12 luni sau 18 luni. De asemenea, cel mai important aspect îl reprezintă plăcerea condusului, iar în acest sens marca oferă multiple beneficii care includ:

  • Asigurare CASCO si RCA
  • Impozitele
  • Întreținerea și reparațiile

Prin acumularea experienței de a lungul timpului Compexit Grup a hotărât să găsească o soluție creativă, inovatoare și concentrată asupra unei palete vaste de clienți. Astfel, CarFlix este inspirat dintr-un lucru obișnuit, dar fără de care ne-ar fi foarte greu să trăim, abonamentele. Astăzi avem abonamente pentru bunuri și servicii care ne fac viața mai frumoasă și mai implinită. De ce să nu avem un abonament și pentru o mașină?  este întrebarea care a sprijinit alcătuirea și punerea în aplicare a acestei idei.

Avantajele acestui abonament sunt evidente, clienții nu își vor asuma angajamente considerabile (mai ales cele ce privesc natura financiară) cele mai importante responsabilități fiind plătirea unui cost lunar fix și adăugarea combustibilului.

În zilele de azi un autovehicul reprezintă o necesitate atât pentru deplasare, cât și în economisirea timpului, iar serviciul auto CarFlix prin diversitatea și libertatea de alegere este un pilon de sprijin în ceea ce privesc nevoile și dorințele clienților.