Despre noi

În anul 2005 se înfiinţează departamentul de vânzări auto rulate în cadrul Compexit Trading, ca urmare a nevoii clienţilor de a achiziţiona un autoturism rulat în condiţii civilizate. Departamentul funcţionează până în anul 2010, moment in care managementul societatii a considerat oportuna continuarea activitatii pe o societate distincta, Compexit Auto Rulate. Tot din anul 2010, Compexit Auto Rulate a devenit dealer al reţelei europene Das WeltAuto.

Din anul 2005 pana in prezent, activitatea societatii noastre a fost in continua crestere, ajungand de la 2 angajati si 60 de vanzari pe an, la 12 angajati si 545 de vanzari in anul 2015. În prezent, societatea se situează pe locul doi în reţeaua naţională Das WeltAuto.

Astfel, cu o experienţă de peste 10 ani, Compexit Auto Rulate a fost printre primii dealeri din România care au pus în practică un sistem profesionist de comercializare a autoturismelor rulate, în contrast cu modul în care se comercializează autoturismele în târgurile auto de profil.

Odată cu aderarea la reţeaua europeană Das WeltAuto serviciile oferite de Compexit Auto Rulate s-au diversificat, societatea ajungînd într-un termen relativ scurt să încheie parteneriate durabile cu companii din ţară şi din străinătate.

Venim în sprijinul dumneavoastră ajutându-vă să vă schimbaţi autoturismul vechi cu unul nou sau rulat, prin predarea contractului de leasing, sau prin vânzarea autoturismului deţinut, oferindu-vă cea mai bună ofertă de finanţare pentru maşini rulate prin reţaua naţională Das WeltAuto.

De ce să ne alegi pe noi?

Rapiditate – totul se întâmplă într-o singură zi, în showroom-ul nostru, economisind astfel timp şi energie.

Siguranţă – evaluare tehnică, certificat de garanţie şi istoric demonstrat al maşinii. Testăm toate autoturismele vândute cu rigurozitate şi garantăm juridic kilometrajul fiecărui autoturism comercializat.

Flexibilitate – în cazul în care nu sunteţi mulţumit de alegerea făcută, în decurs de o săptămână puteţi opta pentru înlocuirea autovehiculului achiziţionat, prin garanţia de înlocuire.

Finanţare– prin colaboratorii noşti, vă oferim diverse posibilităţi de creditare sau leasing pentru orice model de autoturism, oferindu-vă soluţii financiare adaptate nevoilor dumneavoastră.

Servicii:

Buy-back – achiziţionarea maşinii actuale, indiferent de marcă, în schimbul vânzării unui alt autovehicul nou sau de ocazie.

Lease-back– achiziţionarea autovehiculului chiar dacă face obiectul unui contract de leasing sau credit.

Import maşini la comandă – în cazul în care nu găsiţi în parcul nostru maşina potrivită, putem importa pentru dumneavoastră autoturismul căutat, oferindu-vă consultanţă în alegerea celei mai bune variante.

Înmatricularea autoturismului achiziţionat – pentru autoturismele vândute în judeţul Cluj, specialiştii noştri se vor ocupa în locul dumneavoastră de înmatricularea maşinii, iar pentru autoturismele vândute în restul ţării vă asigurăm consultanţa necesară şi setul de acte în vederea înmatriculării.https://www.autorulate.ro/

Asigurări – prin departamentul asigurări vă putem oferi poliţe RCA şi CASCO.

 

Vino să faci un drive test cu noua ta maşină!