Condiții de folosire

Domeniu de aplicare, restrictie de utilizare si scop:

Pagina de internet ofera clientilor Compexit Auto Rulate posibilitatea de a folosi continuturile si functiile furnizate pe baza conditiilor de utilizare si a prevederilor legale in vigoare.

Performanta si garantie serviciu informatii

Compexit Auto Rulate se straduieste sa ofere o buna functionare a paginii internet www.autorulate.ro. Totusi nu exista nicio garantie, ca pagina internet va functiona in orice moment fara probleme de ordin tehnic. Informatiile pe care le gasiti in aceste pagini internet, au fost atent selectionate si va stau la dispozitie cu o medie anuala de 97.5%.

Informatiile aflate in aceste pagini internet, servesc exclusiv scopului de informare si nu au caracter legal obligatoriu, in masura in care nu se supun dispozitiilor de specificare a consumului de carburant si emisii CO2. Informatiile cu privire la livrarea, aspectul, pretul, puterea, marimea si greutatea autoturismelor corespund cunostintelor existente la momentul introducerii datelor. In acest sens ne rezervam expres dreptul de a aduce modificari. Toate informatiile referitoare la dotari, preturi si date tehnice se bazeaza pe caracteristicile pietei din Romania. Va rugam sa verificati informatiile inainte de a le utiliza. Precizari cu caracter obligatoriu pot fi facute doar in urma unor solicitari concrete.

Informatii UE cu privire la consumul de carburant si emisii CO2 potrivit reglementarii CE 715/2007 : Valorile specificate au fost obtinute in urma procedeului de masurare prevazut in reglementarea CE 715/2007. Datele nu se refera la un singur autoturism si nu reprezinta o componenta a ofertei, ci servesc exclusiv scopului de comparare a diferitelor tipuri de autoturisme. In mod special din cauza dotarilor optionale si a accesoriilor (de exemplu anvelope cu latime mai mare, instalatie climatizare automata, suport portbagaj montat pe plafon, etc.) pot rezulta valori de consum si emisii CO2 diferite.

Servicii parteneri

Unele servicii sunt oferite de partenerii nostri (de exemplu Porsche Bank). Va rugam sa luati in considerare, ca pentru aceste servicii sunt valabile conditiile comerciale ale partenerilor nostri, si prin acceptarea serviciilor acestora prin intermediul paginii internet Compexit Auto Rulate nu se ofera nicio o recomandare sau garantie. Compexit Auto Rulate nu raspunde pentru aceste informatii. Acesti furnizori nu reprezinta agenti Compexit Auto Rulate.

Linkuri catre terti

Aceasta pagina poate sa contina linkuri catre terti. Compexit Auto Rulate nu isi asuma responsabilitatea pentru continuturile puse la dispozitie de acesti terti. 

Utilizarea permisa a serviciilor

La utilizare trebuie respectate drepturile de autor, nume si marca precum si alte drepturi ale tertilor. Sunt protejate de exemplu toate paginile web ale Compexit Auto Rulate, inclusiv fotografii, muzica si marci ca "DasWeltAuto". Acest lucru este valabil si pentru protejarea societatilor noastre din concern. Aceste pagini de internet precum si conditiile de utilizare nu trebuie intelese ca reprezentand o licenta sau un alt drept acordat de catre Compexit Auto Rulate. Se garanteaza lipsa utilizarii abuzive a serviciilor, in special

  • evitarea masurilor de siguranta a serviciului de informatii,
  • neutilizarea niciunui echipament sau executarea unei aplicatii care sa conduca la defectarea echipamentelor sau la pierderea unei functii, in special prin modificari ale structurii fizice sau logice ale serverelor sau ale retelei Compexit Auto Rulate  sau ale altor retele,
  • neincluderea serviciul de informatii sau o parte a acestuia in alta oferta web, fie privata sau comerciala sau folosirea comerciala a serviciilor.

Siguranta la transmiterea de informatii catre Compexit Auto Rulate

daca trebuie sa trimiteti un e-mail catre Compexit Auto Rulate prin intermediul contului privat, trebuie sa aveti in vedere sa luati masuri proprii de siguranta pe baza structurii tehnice a internetului pentru garantarea confidentialitatii si integritatii continuturilor din e-mail. De exemplu puteti folosi un software de criptare uzual. Daca trebuie sa trimiteti un e-mail direct din domeniul de contact Compexit Auto Rulate, atunci trebuie sa aveti in vedere, ca aceste date sunt transmise necriptat si de aceea nu se poate garanta confidentialitatea si intergritatea continuturilor e-mail.

Modificarea nivelului de performanta

Compexit Auto Rulate isi rezerva dreptul ca oricand sa extinda, sa limiteze serviciul sau doar o parte, sau sa modifice functii. Dezvoltarea rapida a internetului necesita, efectuarea periodica de ajustari ale conditiilor de utilizare.Sunt valabile versiunile de la punctul modificari ale conditiilor de utilizare.

Modificari ale conditiilor de utilizare :

Compexit Auto Rulate isi rezerva dreptul sa modifice conditiile de utilizare intr-un mod rezonabil pentru utilizator si cu efect in viitor. Acestea vor fi explicate clar si veti fi solicitati sa va dati acordul. Datorita faptului ca la oferta de pagini internet serviciul este gratuit pentru toti utilizatorii si toti utilizatorii inregistrati trebuie tratati la fel, utilizarea paginii de internet in cazul unei contradictii cu conditiile de utilizare nu este permisa.

Drept aplicabil

Utilizarea serviciilor precum si conditiile de utilizare au la baza dreptul comercial roman, cu exceptia dispozitiilor de natura conflictuala.