Go to content

Simone Tempestini Brand Ambassador Topcar Transilvania

Introducerea brandului CUPRA în portofoliul Topcar Transilvania vine cu o noutate absolută prin asocierea cu Simone Tempestini, cel mai bine cotat pilot român de curse, în competițiile internaționale. Pentru Simone Tempestini, victoria din sezonul 2020 i-a adus cel de-al cincilea titlu în CNR, o performanță unică pentru motorsport-ul românesc.

CUPRA este o marcă neconvențională ce se bazează pe un stil stimulant și performanță contemporană, inspirând întreaga lume, începând din Barcelona, prin mașini și experiențe progresiste.

În această privință, alianța dintre CUPRA și Simone Tempestini va servi creării unor experiențe unice pentru comunitățile de fani din lumea întreaga. Asocierea lui Simone cu brandul CUPRA nu este întâmplătoare. Valori comune precum pasiunea, ambiția și talentul fără frontiere dar și ADN- ul de învingător sunt tot atâtea argumente în favoarea acestui parteneriat. Împărtășim o viziune comună centrată pe abordarea unui stil aparte și prețuirea performanțelor. Pentru fanii mărcii CUPRA, vom marca asocierea cu Simone prin lansarea unui pachet  de beneficii și finanțare avantajoasă la achiziție, exclusiv la Topcar Transilvania.

Noul CUPRA Formentor este o expresie a pasiunii noastre pentru motorsport. Realizarea unei viziuni, cu o motorizare performantă și un design pe măsură. Între CUPRA și Simone este o compatibilitate perfectă, fără excepție.  Noul Formentor va fi mașina de zi cu zi a campionului nostru” a declarat Paul Buiga, director executiv Topcar Transilvania.

Simone a ales pentru mobilitatea zilnică un SUV-Coupe de prima clasă, unic, îndrăzneț și plin de energie inovatoare, cu ADN 100% CUPRA.

Sunt foarte entuziasmat de parteneriatul pe care îl voi avea cu Topcar și CUPRA România. Brand-ul CUPRA mi s-a părut interesant de la bun început, iar genul de mașini care îmi plac mie sunt cele care știu să facă bine ce le place, dar sunt dispuse și la compromisuri și reușesc să fie flexibile în cât mai multe condiții. Așa că sunt foarte mulțumit de faptul că voi conduce un CUPRA Formentor, o mașină confortabilă, sportivă, foarte dinamică și agresivă, cu tehnologii inovatoare, dar în același timp dispusă să se aventureze și pe drumuri mai puțin asfaltate. “a declarat Simone Tempestini.

Oamenii și emoțiile lor se află la baza strategiei mărcii CUPRA, iar împreună cu Simone am conturat o serie de proiecte cu impact în comunitatea noastră insa cu mai multe detalii vom reveni in curand.