Condiții de permitere a linkurilor

 1. Aceasta pagina internet este administrata de Compexit Auto Rulate SRL si cuprinde Homepage (pagina principala) si toate celelalte pagini web ale acestui site.
 2. Compexit Auto Rulate incurajeaza si permite realizarea de legaturi (links) corecte juridic cu pagina principala (Homepage) si celelalte pagini web, cu urmatoarele conditii :
  • legaturile se pot realiza exclusiv prin feed-ul oferit. Astfel este posibila redarea actuala si imediata a stocului total de autovehicule de ocazie pe platforma de internet a utilizatorului.
  • fiecare legatura trebuie sa contina o indicatie clara catre pagina web a Compexit Auto Rulate; in special fiecare continut al paginii internet Compexit Auto Rulate  nu trebuie sa fie redat eronat.
 3. Realizarea de legaturi individuale la subpaginile site-ului internet Compexit Auto Rulate fara specificarea clara a originii este in totalitate interzisa (Deep-Linking).
 4. Realizarea de legaturi respectiv referiri in procesul de cautare prin intermediul motoarelor de cautare uzuale (yahoo, google, etc.) este in orice caz permisa.
 5. In masura in care nu se realizeaza o legatura in sensul punctului 2, ci sunt prelucrate informatii din pagina web Compexit Auto Rulate care sunt la dispozitia unui serviciu online platit ale altui furnizor, folosirea si prelucrarea informatiilor este permisa doar cu acordul scris Compexit Auto Rulate; Compexit Auto Rulate isi rezerva dreptul exclusiv de a percepe taxe pentru furnizarea de informatii.
 6. Compexit Auto Rulate isi rezerva dreptul de a interzice legaturi pentru anumite persoane, companii, asociatii, grupuri de persoane si/sau grupuri de companii sau cu referire la anumite continuturi web, fara a specifica motivele.
 7. Realizarea de legaturi directe sau indirecte cu aceste pagini web, care au legatura cu informatii, continuturi web, site-uri web sau pagini web care sunt legal nepermise, imorale, politic radicale, discriminatoare, criminale, ofensatoare sau de natura asemanatoare este in toate cazurile nepermisa. Compexit Auto Rulate se distanteaza in mod expres de astfel de continuturi ppostate pe paginile internet respective, inclusiv toate subpaginile.
 8. Compexit Auto Rulate nu preia raspunderea pentru pagube sau prejudicii indiferent de natura lor si baza legala, care au fost cauzate prin legaturi, care incalca sau au incalcat aceste conditii de realizare a legaturilor.
 9. Compexit Auto Rulate isi rezerva dreptul, sa revoce oricand chiar fara specificarea motivelor acordul de realizare a legaturilor precum si sa foloseasca toate mijloacele tehnice si/sau legale de care dispune impotriva incalcarii conditiilor de realizare a legaturilor.